DUIKEN BONAIRE

JETSKI DIVING

Een unieke ervaring, persoonlijke aandacht en supersnel op de Jetski naar de mooiste duikspots van Bonaire varen? Dat kan met Jetski Diving Bonaire. Geen grote groepen, 100% persoonlijke aandacht en duiken op de meest unieke en exclusieve plekken van Bonaire! Ons doel is onze klant een onvergetelijke duikervaring op Bonaire bezorgen. Geen massa, geen concessies, niet wachten op anderen maar alleen u.

Door onze persoonlijke service is uw wens ons doel en ziet u gegarandeerd het mooiste onderwaterleven van Bonaire, een unieke ervaring! Wij brengen u op de jetski naar de mooiste en meest exclusieve duikplekken en zijn uw persoonlijke dive guide. Met Jetski Diving Bonaire bent u een unieke duikervaring rijker.

Reserveren

WAAROM JETSKIDIVING

 • Jetski Duiken (Uniek!)

  Met de Jetski supersnel naar de meest exclusieve duikspots van Bonaire varen is een unieke ervaring. Geen groepen op de boot maar 100% persoonlijk aandacht met uw eigen ervaren Divemaster.

 • Unieke duikspots

  Door onze jarenlange ervaring weten wij de mooiste duikplekken te vinden waar u zelf niet snel terecht zult komen. Door de flexibiliteit van de jetski kunnen we overal komen. Duiken op Bonaire wordt hierdoor een unieke ervaring!

 • Duiken als passie

  Gedreven door puur plezier, geen massa is kassa. Ook wij duiken om steeds weer verrast te worden door het prachtige onderwaterleven van Bonaire. We hebben dus een gedeeld doel en denken niet in tijd en geld.

 • 100% Persoonlijk

  Wij duiken enkel met u of een door uzelf samengestelde groep. Geen gewacht, geen concessies maar uw wensen staan bij ons op de eerste plek. Duiken op Bonaire was nog nooit zo leuk!

Onze activiteiten

duiken

Jetski Duiken Bonaire
Met JetskiDiving.com kunt u geheel naar eigen wens een unieke duikervaringen opdoen. Duiken op Bonaire is altijd een fantastische ervaring maar met onze kennis van alle duikspots en door het varen op de Jetski kunnen we u de mooiste en uniekste duikplekken van Bonaire laten zien.

Bonaire

Jetski Snorkelen Bonaire
JetskiDiving.com geeft voor niet duikers een prachtige snorkeltour langs de kusten van Bonaire. Wij weten de mooiste en uniekste plekken te vinden die het meest geschikt zijn voor snorkelen. Met de Jetski varen we supersnel naar de mooiste snorkelplekken voor een unieke snorkel ervaring.

Duiken Bonaire

Lionfish Experience
De Lionfish hoort niet thuis op Bonaire. Het verhaal achter de Lionfish en de reden waarom er gejaagd wordt op deze vis wordt uitgelegd tijdens de Lionfish Experience (inclusief zelf schieten!). Met de Jetski varen we naar plekken waar zelden wordt gejaagd (grotere kans op een mooie vangst).

Een unieke ervaring!
duiken op bonaire

Ontdek het prachtige onderwaterleven van Bonaire. Duiken op Bonaire is een unieke ervaring. Prachtige schildpadden, roggen, papegaai vissen en duizenden andere soorten vissen zijn te vinden op de mooie koraalriffen van Bonaire. Al jarenlang staat Bonaire in de top 3 van mooiste duikplekken ter wereld. Wij weten waarom!

Wij van Jetski Diving Bonaire kunnen deze ervaring nog unieker maken door onze kennis van het eiland Bonaire en de meest unieke duikspots. Met de Jetski varen wij naar moeilijk bereikbare plekken en maken wij duiken op Bonaire los van een unieke ook een ervaring om nooit meer te vergeten!

 • Bonaire, Kralendijk JetskiDiving.com - Duiken Bonaire