Wie wij zijn

Duikfanaten, Jetski Fans, Natuurfreaks, Halve vissen, Levensgenieters en veel meer!

Wij zijn Robin en Martijn van JetskiDiving.com! Omdat wij altijd op de meest unieke en exclusieve plekken willen duiken zijn wij Jetski Diving Bonaire gestart. Met onze Jetski’s varen wij naar de exclusiefste duikplekken van Bonaire om een onvergetelijke duik te maken. Dit doen we voor onze klant maar uiteraard ook voor onszelf!

Wij hebben veel ervaring en kennis over het eiland Bonaire. Hierdoor kunnen wij advies en tips geven om aan de wensen van de klant te voldoen. Wilt u schildpadden zien, roggen of liever Lionfish hunten? Wij weten de plekken met de meeste kans van slagen en kunnen door de flexibiliteit van de Jetski overal komen.

Duiken op Bonaire is fantastisch! Met onze ervaring van de mooiste en uniekste duikspots proberen wij iedere duik naast een mooie ook een onvergetelijke ervaring te maken.

Reserveren

Waarom JetskiDiving

 • 100% persoonlijk

  Een unieke duikervaring met 100% persoonlijke begeleiding. Geen gewacht op de groep, geen concessies maar uw wens is onze taak. Daarnaast kunnen wij op de uniekste plekken komen met de Jetski!

 • Uw Agenda

  Uw agenda is onze agenda. Wij zitten niet vast aan groepstijden en duiken op ieder moment van de dag.

 • Uw lokatie

  Wij werken niet vanaf een vaste lokatie. We halen u op en brengen u weg. Hierdoor geen gezoek naar een duikschool of het sjouwen met duikflessen. Wij regelen alles!

 • Duiken is onze passie

  Iedere duik is ook voor ons een nieuwe ervaring. Wij duiken niet voor het geld maar voor onze passie. Deze delen we graag. Hierdoor onderscheiden wij ons van de vele duikscholen en hebben we een gezamenlijk doel.

Wij Zijn

Robin
Martijn